Categorii

Sistem modular vacuum cu controler wirelless

Acest sistem de vid este cel mai avansat si precis sistem de vid care are un foarte mare avantaj este comandat cu ajutorul unui controller wireless Acest nou sistem de vid suporta controlul la distanta prin intermediul unui terminal manual, asigurand astfel o flexibilitate mare in laborator. Timpii mici de procesare si precizia inalta sunt cele mai importante caracteristici ale acestui sistem. O caracteristica importanta a sistemului SC920 este functia...

Model: SC 920

Cod: SC 920

Preţ, fără TVA: La cerere

Distribuie

Telefon: 0744.594.794 / 0251.417.664

E-mail: tehnic@aparatura-laboratoare.ro

 
  • Acest sistem de vid este cel mai avansat si precis sistem de vid care are un foarte mare avantaj este comandat cu ajutorul unui controller wireless
  • Acest nou sistem de vid suporta controlul la distanta prin intermediul unui terminal manual, asigurand astfel o flexibilitate mare in laborator. Timpii mici de procesare si precizia inalta sunt cele mai importante caracteristici ale acestui sistem.
  • O caracteristica importanta a sistemului SC920 este functia de control inteligent. Un senzor de presiune masoara presiunea din sistem de mai multe ori pe secunda si un microprocesor monitorizeaza orice cadere de presiune din sistem in timpul functionarii.
 
  • In livrarea standard este inclus un soft care lucreaza sub MS Windows cu ajutorul caruia se controleaza sistemul prin intermediul unui PC. Softul permite afisarea curbelor de presiune si aceste date pot fi salvate in format tabelar (Excel). Comunicarea cu calculatorul se face prin intermediul unui port USB.
  • Pompa de vid integrata in sistem functioneaza la viteze mici si este foarte silentioasa. In plus, sistemul opreste pompa in momentul in care este atinsa presiunea stabilita.
  • Sistemul de vacuum asigura o presiune finala de 2mbar si un debit de 20 lit/min. Toate componentele ce intra in contact cu gazele sunt fabriacate din materiale rezistente la chimicale.
  Control Prin intermediul terminalului de mana wireless sau prin soft Alimentare 100-240V @50-60Hz Consum 135W Conexiune furtun, pneumatic ID10 Conexiune pentru racitor ID8 Consum de curent Max 1,7A Greutate 15kg Dimensiuni (mm) HxWxD 423x366x294 Protectie la supratensiune si siguranta generala Debit 20 l/min la presiunea atmosferica Vacuum 2mbar absolut
  Valva racitor G1/2, ID 8 117121
CAPTCHA ImageRefresh Image

Imaginile prezentate au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe.