Categorii

Aparat pentru determinarea punctului de ceaţă

Aparat pentru determinarea punctului de ceaţă
Aparatul constă dintr-un compresor şi o manta de răcire, montate într-o carcasă pe care se află capul de măsură şi panoul de comandă. Pentru prelucrare date aparatul necesită un calculator (calculator desktop, calculator compact sau eventual se poate conecta la un calculator existent deja în laborator). Aparatul poate să fie realizat în mai multe variante constructive: - CP/S – cu un cap de măsură şi compresor cu o treaptă (temperatura...

Producător: Scavini

Model: CP/S, CP-CP/S, CP/D, CP-CP/D

Cod: 54443e29e4ee

Preţ, fără TVA: La cerere

Distribuie

Telefon: 0744.594.794 / 0251.417.664

E-mail: tehnic@aparatura-laboratoare.ro

Aparatul constă dintr-un compresor şi o manta de răcire, montate într-o carcasă pe care se află capul de măsură şi panoul de comandă. Pentru prelucrare date aparatul necesită un calculator (calculator desktop, calculator compact sau eventual se poate conecta la un calculator existent deja în laborator). Aparatul poate să fie realizat în mai multe variante constructive: - CP/S – cu un cap de măsură şi compresor cu o treaptă (temperatura minimă -35OC) - CP-CP/S – cu două capete de măsură şi compresor cu o treaptă (temperatura minimă -35OC) - CP/D – cu un cap de măsură şi compresor cu două trepte (temperatura minimă -85OC) - CP-CP/D – cu două capete de măsură şi compresor cu două trepte (temperatura minimă -85OC)

- Temperatura minimă de lucru: -35OC (compresor cu o treaptă) sau -85OC (compresor cu două trepte - Unu sau două capete de măsură pentru determinarea automată a punctului de ceaţă - Detectare optică a punctului de ceaţă - program care rulează sub Windows 95/98/ME/2000 şi care permite introducerea datelor analitice, controlează testul, afişează rezultatele şi permite imprimarea lor. Programul include soft de calibrare - Alimentare: 220V 50Hz, consum 1600W - Dimensiuni: 700 x 600 x h 900 mm - Greutate: 120 kg - Marcaj CE Pentru utilizare aparatul se conectează obligatoriu la un calculator (oferit de noi ca accesoriu sau poate fi un calculator deja existent în laborator).

CAPTCHA ImageRefresh Image

Imaginile prezentate au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe.