Categorii

Aparat automat determinare punct de inflamabilitate CLEVELAND

- Este un model imbunatatit care are toate componentele intr-o carcasa si este dotat cu un display digital si touch-screen. - Softul aparatului este un soft bazat pe Windows XP deci este usor de folosit. - Proba este incalzita intr-un vas, cu o viteza constanta. La intervale fixe deasupra cupei care contine proba se aprinde o flacara de test. - Detector de flacara ionizat de a II-a generatie - Controller similar cu un PC dotat cu touch – screen...

Model: Cleveland Inflameter

Cod: AD0092-600

Preţ, fără TVA: La cerere

Distribuie

Telefon: 0744.594.794 / 0251.417.664

E-mail: tehnic@aparatura-laboratoare.ro

  - Este un model imbunatatit care are toate componentele intr-o carcasa si este dotat cu un display digital si touch-screen. - Softul aparatului este un soft bazat pe Windows XP deci este usor de folosit. - Proba este incalzita intr-un vas, cu o viteza constanta. La intervale fixe deasupra cupei care contine proba se aprinde o flacara de test. - Detector de flacara ionizat de a II-a generatie - Controller similar cu un PC dotat cu touch – screen - caracteristici ale softului: selectarea metodei de testare (ASTMA/IP) sau setarea a pana la 40 de metode personalizate, introducerea parametrilor de test prin intermediul touch-screen-ului, posibilitatea schimbarii punctului setat in timpul testului, optiune de „cautare”  pentru probe cu punct de inflamabilitate necunoscut, posibilitatea de setare a timpului de racire, memorarea a pana la 400 de rezultate – care ulterior pot fi printate sau transferate , conexiune LAN, calibrari si rutine de diagnosticare - aparatul afiseaza de asemenea o alerta in cazul in care flacara a aparut la prima incercare; in acest caz rezultatele testului pot fi neconcludente. Temperatura ramane afisata pe ecran pana ce utilizatorul ia la cunostinta acest lucru. - Dispozitiv de siguranta: opreste aparatul in cazul in care nu a fost detectata flacara la o temperatura cu 30 grd.C peste temperatura setata sau daca tmperatura depaseste 400 grd. C. Poate fi exclus daca se doreste efectuarea de teste de „cautare”.
  Carcasa otel emailat Placa de incalzire electrica Cupa de ulei cu maner Senzor de temperatura Pt100 cu cablu Mecanism electronic – trece flacara pe deasupra cupei la intervale de timp si pentru periade de timp corecte. Exista o flacara de veghe care re-aprinde flacara in caz ca aceasta se stinge. Stingator de flacara Automat- daca uleiul s-a aprins, acest lucru este detectat de senzori si stingatorul intra in actiune Memorie 400 de rezultate Detectarea flacari prin intermediul unui senzor cu ionizare Protectiile aparatului -Dispozitiv de siguranta care opreste analizatorul daca nu se detecteaza punctul de inflamabilitate la o temperatura de peste 30 grd.C peste valoarea stabilita. -Aparatul semnalizeaza daca are loc aprinderea de la prima incercare a sistemului de aprindere (testul nu este concludent). -Alarma de functionare defectuoasa a senzorului de ionizare.
  Imprimanta PRN01
  determinarea punctului de inflamabilitate al uleiurilor si altor substante conform ASTM D 92, IP 36 - ISO2592
CAPTCHA ImageRefresh Image

Imaginile prezentate au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe.