Aparatura de laborator, Aparat pentru determinarea compoziţiei gazelor de ardere ORSAT


Aparat pentru determinarea compoziţiei gazelor de ardere ORSAT

Producator
Cryomech - United States of America
Aparat pentru determinarea compoziţiei gazelor de ardere ORSAT
Cod catalog
201050
Pret
la cerere
Tel: 0744.594.794 / E-mail: sales@watt.ro
versiune printabila pentru aparatul Aparat pentru determinarea compoziţiei gazelor de ardere ORSAT print
Aparat pentru determinarea compoziţiei gazelor de ardere ORSAT
Descriere tehnica
 

Ansamblul Orsat oferit este proiectat  conform metodei 3 prin care sunt determinate concentratiile de  CO2 si O, precum si greutatea moleculara uscata a probei din efluentul gazos.

Aparatul este special conceput pentru analiza  probelor incluse sau recoltate  in pungi Tedlar, dar si din baloane, pentru a determina CO2, O2 si concentratiile de  CO,  de la sursele de emisii rezultate  din arderea combustibililor fosili.

Un vas de nivel  umplut cu lichid  misca proba inclusa printr-o biureta gradata de sticla si pipete de absorbtie  continand reactivii de absorbtie. Prin modificarile rezultate in volume se masoara procentul de O2, CO2 si CO. Biureta este introdusa intr-un invelis continand apa , pentru mentinerea temperaturii.

 

Pungile tedlar sunt dispozitivele de prelevare cele mai apreciate de catre profesionisti pentru colectarea a unei varietati largi de amestecuri de gaze.

Sunt fabricate conform standardelor US EPA . Materialul Tedlar este inert la cele mai multe gaze, rezistent la permeatia gazelor si permite reutilizarea pentru cele mai multe aplicatii dupa o curatire corespunzatoare.

Pot fi realizate dintr-un material transparent sau pot fi realizate din material Tedlar  negru, opac pentru compusi fotosensibili  la lumina.

Acestea  sunt flexibile si puternice, dar producatorul  recomanda un container rigid pentru a asigura o viata cat mai lunga a acestora si usurinta in timpul transportului .

Aplicatii
 

Aparatul este special conceput  pentru analiza  probelor incluse sau recoltate  in pungi Tedlar, dar si din baloane, pentru a determina

 

CO2, O2 si concentratiile de  CO,  de la sursele de emisii rezultate  din arderea combustibililor fosili.

Denumire accesoriu Cod produs Pret, EURO
fara TVA
 

Denumire accesoriu

COD

Pret Euro fara TVA

Punga tedlar cu 3 compartimente cu 3 supapeBalon manual de pompareCos rigid

cere detalii